Moticu is DE mobiele DJ oplossing voor al uw evenementen, zakelijke borrels, feesten en partijen. Eigenlijk is de moticu geschikt voor elke gelegenheid. Verrassend, mobiel en een echte eyecatcher op elk feest. Uw publiek zal verrast zijn als een DJ al lopend binnenkomt. Geen opbouwtijd en grote DJ sets die veel plek innemen. Een mobiele oplossing die nog geen vierkante meter in beslag neemt.

Moticu bevat een 400 watt luidspreker, een mixer met microfoonaansluiting en een mp3 unit met een oneindige keus aan muziek, hierdoor is voor elk wat wils. De unit is accu aangedreven en kan 6 tot 7 uur mobiel draaien op vol volume. Mocht een feest onverhoed langer duren kan Moticu uiteraard op het lichtnet worden aangesloten. Moticu is volledig aan te passen naar elk thema en te customizen met de mooiste logo’s en gekste kleuren. Omdat deze mobiele oplossing het publiek verrast maakt hem dit uitermate geschikt voor reclame acties in winkelcentra, op beurzen en andere gelegenheden.

 

 

DJ Berry is sinds jaren een graag geziene gast op de Zomerfeesten. Met een ruime keuze aan muziek: van de jaren 60, 70, 80, 90 tot de beste hits van dit moment weet hij van iedere feestavond een succes te maken.

 

De And're Hazes Band is een gloedje-, fonkel-, hagelnieuwe band die zich enkel en alleen richt op het repertoire van André Hazes. De And're Hazes Band is ontstaan uit het duo Peul Jan. Zij voeren al langer Hazes imitaties op, maar voor Serious Request Heerlen wilden ze iets groters, leukers en gezelligers. Zo ontstond uiteindelijk dit groepje Heerlense muziekvrienden.
Op vrijdag 26 november traden ze voor het eerst op in Café Bijsmans. In een speciaal voor Serious Request Heerlen georganiseerde avond speelden ze drie sets lang alleen maar hits van André. Van 'Kleine Jongen' tot 'De Vlieger' en van 'Ik heb 't altijd al geweten' tot 'Bloed, Zweet en Tranen'. Daarna volgde een optreden op Serious Request Heerlen. Voor 12.000 man spelen gaf zo'n kick dat ze besloten door te gaan!

Marleen Rutten is een jonge, frisse en getalenteerde zangeres die er bij elk optreden een feestje van wil maken.
Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten.
Tijdens het programma toonde Marleen al aan dat ze heel leergierig was en onderging een metamorfose, zowel in zang als in de manier waarop zij zich presenteerde aan het publiek.

Inmiddels heeft Marleen een leuk eigen Limburgs repertoire opgebouwd en zingt ze daarnaast ook Duitse schlagers. Het aantal optredens neemt snel toe en Marleen is inmiddels een graag geziene Limburgse artiest.

 

Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands zijn het repertoire van Fever of Life.

"Het is leuk om zulke jonge muzikanten deze muziek te horen maken", is een veelgehoord compliment tijdens de optredens. Met hun geboortedatums nog net in de jaren tachtig is het repertoire inderdaad grotendeels samengesteld met platen uit vaders LP collectie. En het kan niet anders of tussen deze LPs hebben ook veel live albums gezeten...

Inmiddels is de band ook een graag geziene gast op festivals, waar de muziekliefhebber zijn hart kan ophalen aan lekkere gitaarriffs en solo’s die ter plekke geïmproviseerd worden. Dat maakt een optreden altijd verrassend en 100% eerlijk. What you see, is what you get!

Wapenfeiten van de band zijn optredens met frontman en zanger Walter "Witte Waanzin" Nita en optredens met René Innemee & Band. "Dat deze mannen hun ervaring en muzikaliteit met ons delen is zowel een eer als een erkenning", aldus de band.

Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo's, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

.